Service Nikon

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email nikon@restart.ro

Procedura de service pentru produsele Nikon in garantie

Afla cum poti beneficia de garantia produsului tau Nikon. 

Procedura de service pentru produsele Nikon in post-garantie

Afla cum iti poti repara produsul Nikon, chiar daca nu mai ai garantie pentru acesta.

Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani * se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon** din Romania dupa 1 septembrie 2010
  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

* GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate (nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii, sau livrarii in cazul comertului online, acestui produs. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteste pe zile, nu intra in calcul ziua de la care incepe sa curga termenul, nici ziua când acesta se implineste, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura." Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si "Certificatul de Garantie" pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat. Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care actioneaza in scopuri comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 2 ani (GARANTIE DE CONFORMITATE) de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Aparatelor foto DSLR, mirrorless si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
  • Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

Informatii generale service Nikon
Inca din prima zi in care s-a inceput vanzarea produselor Nikon in mod oficial in Romania, in septembrie 2007, a fost inaugurat si centrul service Nikon. Tehnicienii specializati ai centrului excusiv autorizat de service Nikon din Romania au fost instruiti de catre inginerii Nikon. Datorita prezentei in Romania a acestui centru service Nikon si a pregatirii solide a tehnicienilor, timpul pe care un produs Nikon il petrece in service pentru a fi reparat este minim.

Restart Service asigura atat reparatii Nikon cat si operatiuni de curatare si intretinere Nikon pentru urmatoarele categorii de produse:

 Service aparate foto Nikon DSLR si mirrorless
 Centrul de service Nikon din Romania se ocupa de remedierea oricarei probleme legate de componentele interne sau de software ale aparatelor  foto DSLR si mirrorless. De asemenea, acestea pot fi aduse la service pentru operatiuni de intretinere.

 Service aparate foto compacte Nikon COOLPIX
 Pentru aparatele foto compacte, centrul de service din Romania ofera clientilor servicii de reparatie a oricarei defectiuni a pieselor componente,  de recalibrare si de intretinere.

 Service obiective foto Nikkor
 Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania  insa  anumite obiective hi-end sunt reparate in parteneriat cu  service-ul european  Nikon (Germania).

 Service blituri Nikon
 Asiguram toata gama de reparatii bliturilor Nikon, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului sau a altor componente.


 Service optica sportiva Nikon

 Asiguram reparatii si pentru toata gama de binocluri Nikon, lunete terestre si de vanatoare, telemetre Nikon in perioada de garantie si post-  garantie.


 Garantie Nikon

 Toate modelele de aparate foto Nikon si obiective Nikkor achizitionate de la partenerii oficiali din Romania beneficiaza de 2 ani garantie. Garantia aparatelor foto DSLR Nikon si mirrorless poate fi extinsa la 3 ani. Garantia de 1 an este acordata accesoriilor (acumulatori, incarcatoare). Mai multe detalii despre conditiile de Garantie Nikon in Romania.

 Nikon Professional Services
 Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti  care folosesc echipament Nikon. Mai multe detalii despre  avantajele oferite  membrilor NPS Romania.

ATENTIE!

Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.

Adauga comentariu

Alerte e-mail:

Comentarii

Alexandru a comentat pe 09 Noiembrie 2019, 23:09
Bună ziua! Cât oferiți garanție la reparația unui obiectiv care nu mai are garanție Nikon?
0
0
Service Nikon a comentat pe 11 Noiembrie 2019, 13:11
Buna ziua! Garantia oferita reparatiilor este de 6 luni. Cu stima
0
0
Marcu Adrian a comentat pe 01 Noiembrie 2019, 08:36
Salutare echipa Restart, care e pretul pentru schimbatul unui kit de cauciucuri la un nikon d810 ? o zi frumoasa!
0
0
Service Nikon a comentat pe 04 Noiembrie 2019, 10:24
Buna ziua domnule Marcu Adrian! Costul inlocuirii kitului de cauciucuri pentru aparatul foto Nikon D810 este de 440 lei. Cu stima
0
0
Alex George a comentat pe 31 Octombrie 2019, 14:58
Buna ziua! Cat ar costa inlocuirea unui senzor de pe Nikon P900?
0
0
Service Nikon a comentat pe 31 Octombrie 2019, 15:53
Buna ziua domnule Alex George! Costul estimativ al inlocuirii senzorului de imagine al aparatului foto Nikon P900 este de aproximativ 350 lei. Devizul final al reparatiei poate fi comunicat doar in urma verificarii aparatului in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
FRANCISC a comentat pe 25 Octombrie 2019, 11:10
Buna ziua. Am primit spre evaluare un Nikon D40 (29000 cadre) dar care are o problema la shutter (s-a efectuat deja verificarea si lubrifierea/deblocarea motoras shutter). [Eroare: "press shutter release button again"]. Cat ar costa /daca mai este posibil inlocuirea mecanism shutter o curatare senzor (respectiv daca mai merita investit in reparat ..afiseaza tot comentariul
0
0
Service Nikon a comentat pe 25 Octombrie 2019, 16:34
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D40 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
1
0
Dorel Danci a comentat pe 21 Octombrie 2019, 15:42
Am un blit sb900 caruia i s-a ars becul. Am înlocuit becul dar cred că mai are o problema, nu poate fi setata intensitatea luminii. Declanșează de fiecare data la 1/1. As dori sa îl trimit pentru repararea acestui defect. Aveți o estimare de cost și durata?
0
0
Service Nikon a comentat pe 23 Octombrie 2019, 15:03
Buna ziua domnule Dorel Danci! In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0
Crauciuc Valentin a comentat pe 19 Octombrie 2019, 15:41
Bună ziua. Dețin un nikon d7100, care are o zgarietura pe senzor. Nu este fir de par, este o zgârietura fizica. Cat ma costa înlocuirea senzorului sau a filtrului?
0
0
Service Nikon a comentat pe 21 Octombrie 2019, 14:10
Buna ziua domnule Crauciuc Valentin! Costul estimativ al inlocuirii senzorului de imagine al aparatului foto Nikon D7100 este de aproximativ 1300 lei. Cu stima
0
0
Crauciuc Valentin a comentat pe 21 Octombrie 2019, 16:36
Mulțumesc pt răspuns. Nu exista posibilitatea înlocuirii doar părții vătămate? Și anume, filtru dinainte senzorului. Din ce m-am documentat partea vizibila noua este defapt un filtru, sau în cazul de fata filtrul pt curățare zenzor.
0
0
Service Nikon a comentat pe 23 Octombrie 2019, 15:02
Buna ziua domnule Crauciuc Valentin! Nikon pune la dispozitie ca piesa de schimb doar senzorul de imagine complet. Cu stima
0
0
Crauciuc Valentin a comentat pe 23 Octombrie 2019, 15:46
Va mulțumesc pentru răspunsuri.
0
0
Ionuț Popa a comentat pe 13 Octombrie 2019, 01:07
Buna seara!costul calibrarii si curățarea unui d7100 cu 3 obiective nikkor 50 mm1.4,nikkor 35mm 1.8 Si sigma 105 mm 2.8?O seară frumoasă!
0
0
Service Nikon a comentat pe 14 Octombrie 2019, 13:15
Buna ziua domnule Ionuț Popa! Aparatele si obiectivele Nikon se calibreaza independent unele de celelalte, fiecare are un standard propriu. Costurile pentru calibrarea aparatului sunt de 220 lei iar pentru obiectivele Nikon cu distanta focala fisa sunt de 230 lei/obiectiv. Restart Service este centrul oficial de service exclusiv Nikon. Cu stima
0
0
bogdan a comentat pe 09 Octombrie 2019, 15:58
Buna ziua, ce costuri sunt pentru calibrarea unui obiectiv Nikon 24-70? multumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 10 Octombrie 2019, 08:43
Buna ziua! Costul calibrarii obiectivului dvs este de 230 lei. Cu stima
0
0
Adrian a comentat pe 08 Octombrie 2019, 23:23
Am un Nikon D800E, un 35mm Nikon 1.8 G FX, 50mm 1.8 G si un 85mm 1.8 G care a fost calibrat acum doua zile in urma unei reparatii de Lens Barrel. Cat ar costa calibrarea aparatului D800E, si lentilelor 35mm si 50mm?
0
0
Service Nikon a comentat pe 10 Octombrie 2019, 08:43
Buna ziua. Costul pentru calibrarea aparatului dvs este de 440 lei iar costul pentru calibrarea celor doua obiective este de 230 lei/obiectiv. Cu stima
0
0
Bican Nicolae a comentat pe 08 Octombrie 2019, 14:46
Am un aparat foto marca Nikon Coolpix L840 la care a aparut urmatorul defect: la pornire, obiectivul nu se mai extinde, iar pe display apare mesajul "eroare de obiectiv". As vrea sa stiu daca acest defect se poate repara si care ar fi costul estimativ.
0
0
Service Nikon a comentat pe 08 Octombrie 2019, 15:11
Buna ziua domnule Bican Nicolae! In acest caz este necesara verificarea aparatului pentru a se comunica un deviz exact de reparatie. In cazul in care este necesara inlocuirea obiectivului atunci costul estimativ al reparatie este de aproximativ 550 lei. Cu stima
0
0
Nikon

Accesorii
Obiective
Aparate foto