Service Nikon

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email nikon@restart.ro

Procedura de service pentru produsele Nikon in garantie

Afla cum poti beneficia de garantia produsului tau Nikon. 

Procedura de service pentru produsele Nikon in post-garantie

Afla cum iti poti repara produsul Nikon, chiar daca nu mai ai garantie pentru acesta.

Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani * se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon** din Romania dupa 1 septembrie 2010
  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

* GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate (nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii, sau livrarii in cazul comertului online, acestui produs. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteste pe zile, nu intra in calcul ziua de la care incepe sa curga termenul, nici ziua când acesta se implineste, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura." Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si "Certificatul de Garantie" pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat. Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care actioneaza in scopuri comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 2 ani (GARANTIE DE CONFORMITATE) de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Aparatelor foto DSLR, mirrorless si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
  • Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

Informatii generale service Nikon
Inca din prima zi in care s-a inceput vanzarea produselor Nikon in mod oficial in Romania, in septembrie 2007, a fost inaugurat si centrul service Nikon. Tehnicienii specializati ai centrului excusiv autorizat de service Nikon din Romania au fost instruiti de catre inginerii Nikon. Datorita prezentei in Romania a acestui centru service Nikon si a pregatirii solide a tehnicienilor, timpul pe care un produs Nikon il petrece in service pentru a fi reparat este minim.

Restart Service asigura atat reparatii Nikon cat si operatiuni de curatare si intretinere Nikon pentru urmatoarele categorii de produse:

 Service aparate foto Nikon DSLR si mirrorless
 Centrul de service Nikon din Romania se ocupa de remedierea oricarei probleme legate de componentele interne sau de software ale aparatelor  foto DSLR si mirrorless. De asemenea, acestea pot fi aduse la service pentru operatiuni de intretinere.

 Service aparate foto compacte Nikon COOLPIX
 Pentru aparatele foto compacte, centrul de service din Romania ofera clientilor servicii de reparatie a oricarei defectiuni a pieselor componente,  de recalibrare si de intretinere.

 Service obiective foto Nikkor
 Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania  insa  anumite obiective hi-end sunt reparate in parteneriat cu  service-ul european  Nikon (Germania).

 Service blituri Nikon
 Asiguram toata gama de reparatii bliturilor Nikon, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului sau a altor componente.


 Service optica sportiva Nikon

 Asiguram reparatii si pentru toata gama de binocluri Nikon, lunete terestre si de vanatoare, telemetre Nikon in perioada de garantie si post-  garantie.


 Garantie Nikon

 Toate modelele de aparate foto Nikon si obiective Nikkor achizitionate de la partenerii oficiali din Romania beneficiaza de 2 ani garantie. Garantia aparatelor foto DSLR Nikon si mirrorless poate fi extinsa la 3 ani. Garantia de 1 an este acordata accesoriilor (acumulatori, incarcatoare). Mai multe detalii despre conditiile de Garantie Nikon in Romania.

 Nikon Professional Services
 Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti  care folosesc echipament Nikon. Mai multe detalii despre  avantajele oferite  membrilor NPS Romania.

ATENTIE!

Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.

Adauga comentariu

Alerte e-mail:

Comentarii

Ionuț a comentat pe 23 Mai 2019, 15:20
Dețin un aparat foto Nikon D750 și face parte din seria celor cu probleme la obturator și doresc să îmi spuneți aproximativ cât timp va fi nevoie să rămâne aparatul în service pentru remedierea problemei. Mulțumesc !
0
0
Service Nikon a comentat pe 23 Mai 2019, 16:56
Buna ziua! In cazul in care seria aparatului dumneavoastra Nikon D750 face obiectul notificarii de service (http://www.nikon.ro/ro_RO/service-and-support/service-advisories.tag -- În atenţia utilizatorilor aparatelor foto digitale SLR Nikon D750 - posibile umbre în imagini datorită obturatorului -- va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul ..afiseaza tot comentariul
0
0
Bogdan a comentat pe 20 Mai 2019, 19:27
Buna ziua! As dori sa stiu un pret estimativ pentru schimbarea shutter-ului la un d3300? Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 21 Mai 2019, 11:30
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 550 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0
George a comentat pe 20 Mai 2019, 17:39
Buna ziua. am si eu un Nikon d90 la care cred ca ii trebuie o recalibrare a culorilor si probabil o curatare. cam cat ma costa? o zi buna .
0
0
Service Nikon a comentat pe 21 Mai 2019, 11:29
Buna ziua! Costul calibrarii aparatului dumneavoastra este de 220 lei iar costul curatarii suprafetelor optice este de 165 lei. Cu stima
0
0
Tibi a comentat pe 17 Mai 2019, 20:54
salut . am si eu o intrebare . am un nikon d5100 care a venit echipat cu un obiectiv nikon 18-55 cu auto focus . acest aparat a gost folosit nimai in concedii si in regim de amator . la ultima lui utilizare am constatat ca auto focus.ul nu mai merge si cum pe manual nu stim sa il folosim am vrea sa il reparam . sunt din constanta si as vrea sa stiu ..afiseaza tot comentariul
0
0
Kristina a comentat pe 16 Mai 2019, 18:35
Buna ziua! Am o problema la Nikon Coolpix S9400: cand deschid aparatul ecranul este negru. Imi puteti spune care ar fi cauza. va multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 17 Mai 2019, 14:41
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Cooplix S9400 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Olteanu Mugurel a comentat pe 13 Mai 2019, 09:11
Buna ziua.Pentru un nikon d800,care ar fi costul aproximativ pentru inlocuirea shutter-ului?Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 13 Mai 2019, 15:37
Buna ziua domnule Olteanu Mugurel! Costul estimativ al reparatiei aparatului dvs este de aproximativ 1400 lei. Cu stima
0
0
Draghici a comentat pe 09 Mai 2019, 12:00
Buna la ce pret mar ajunge schimbarea schhutterului la un DSLR D7000 Nikon.? Mai exact au cazut Lamelele si nu mai focalizeaza. |Multumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 09 Mai 2019, 12:32
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului foto Nikon D7000 este de aproximativ 650 lei. Cu stima
0
0
Jozsef a comentat pe 08 Mai 2019, 11:53
Buna ziua. Am 2 blitzuri Nikon SB700 care au cedat, ambele au acelasi problema. Daca introduc bateriile imediat lumineaza AF-ul (sau Focus Asistant), si atat. Nu reactioneaza la nimic, nu se poate opri lumina, si nu face latceva nimic, nu apare altceva nimic.
0
0
Service Nikon a comentat pe 08 Mai 2019, 14:35
Buna ziua! Un deviz de reparatie poate fi comunicat in acest caz doar in urma unui diagnostuic tehnic efectuat in centrul de service: https://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Borviz Attila a comentat pe 07 Mai 2019, 15:44
Buna, ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema, am un Nikon D7100 la care toate trei baterii pe care o am se descarc foarte repede dupa 30-40 de poze, toate bateriile sunt Nikon. Multumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 07 Mai 2019, 15:58
Buna ziua domnule Borviz Attila! Un deviz de reparatie poate fi comunicat in acest caz doar in urma unui diagnostuic tehnic efectuat in centrul de service: https://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Borviz Attila a comentat pe 07 Mai 2019, 16:25
Multumesc
0
0
Emanuel Ilia a comentat pe 03 Mai 2019, 23:26
Buna ziua. Am un D810 caruia in urma unei cazaturi i s-a rupt montura. Se poate repara? Cam car ar costa inlocuirea monturii? Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 06 Mai 2019, 15:17
Buna ziua! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului dumneavoastra foto pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii: http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Emanuel ILIA a comentat pe 07 Mai 2019, 16:13
Buna ziua! Am trimis prin Fan courier coletul spre dvs. Astept concluziile dvs . Multumesc!
0
0
Nikon

Accesorii
Obiective
Aparate foto