Service Nikon

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email nikon@restart.ro

Procedura de service pentru produsele Nikon in garantie

Afla cum poti beneficia de garantia produsului tau Nikon. 

Procedura de service pentru produsele Nikon in post-garantie

Afla cum iti poti repara produsul Nikon, chiar daca nu mai ai garantie pentru acesta.

Verificare service
Verifica stadiul in case se afla produsul tau Nikon
Evaluare service
Ajuta-ne sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite prin feedback-ul oferit in urma experientei tale cu service-ul Nikon

Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani * se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon** din Romania dupa 1 septembrie 2010
  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

* GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate (nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii, sau livrarii in cazul comertului online, acestui produs. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteste pe zile, nu intra in calcul ziua de la care incepe sa curga termenul, nici ziua când acesta se implineste, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura." Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si "Certificatul de Garantie" pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat. Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care actioneaza in scopuri comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 2 ani (GARANTIE DE CONFORMITATE) de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Aparatelor foto DSLR, mirrorless si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
  • Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

Informatii generale service Nikon

Inca din prima zi in care s-a inceput vanzarea produselor Nikon in mod oficial in Romania, in septembrie 2007, a fost inaugurat si centrul service Nikon. Tehnicienii specializati ai centrului excusiv autorizat de service Nikon din Romania au fost instruiti de catre inginerii Nikon. Datorita prezentei in Romania a acestui centru service Nikon si a pregatirii solide a tehnicienilor, timpul pe care un produs Nikon il petrece in service pentru a fi reparat este minim.

Restart Service asigura atat reparatii Nikon cat si operatiuni de curatare si intretinere Nikon pentru urmatoarele categorii de produse:

 Service aparate foto Nikon DSLR si mirrorless
 Centrul de service Nikon din Romania se ocupa de remedierea oricarei probleme legate de componentele interne sau de software ale aparatelor  foto DSLR si mirrorless. De asemenea, acestea pot fi aduse la service pentru operatiuni de intretinere.

 Service aparate foto compacte Nikon COOLPIX
 Pentru aparatele foto compacte, centrul de service din Romania ofera clientilor servicii de reparatie a oricarei defectiuni a pieselor componente,  de recalibrare si de intretinere.

 Service obiective foto Nikkor
 Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania  insa  anumite obiective hi-end sunt reparate in parteneriat cu  service-ul european  Nikon (Germania).

 Service blituri Nikon
 Asiguram toata gama de reparatii bliturilor Nikon, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului sau a altor componente.


 Service optica sportiva Nikon

 Asiguram reparatii si pentru toata gama de binocluri Nikon, lunete terestre si de vanatoare, telemetre Nikon in perioada de garantie si post-  garantie.


 Garantie Nikon

 Toate modelele de aparate foto Nikon si obiective Nikkor achizitionate de la partenerii oficiali din Romania beneficiaza de 2 ani garantie. Garantia aparatelor foto DSLR Nikon si mirrorless poate fi extinsa la 3 ani. Garantia de 1 an este acordata accesoriilor (acumulatori, incarcatoare). Mai multe detalii despre conditiile de Garantie Nikon in Romania.

 Nikon Professional Services
 Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti  care folosesc echipament Nikon. Mai multe detalii despre  avantajele oferite  membrilor NPS Romania.

ATENTIE!

Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.

Adauga comentariu

Alerte e-mail:

Comentarii

Giani 06 Februarie 2020, 16:04
Buna ziua! detin un Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX care nu mai functioneaza adica insurubez nesfarsit in gol. Puteti sa-mi spuneti un pret estimativ de reparatie? Va multumesc !
0
0
Service Nikon 06 Februarie 2020, 16:09
Buna ziua! Va rugam sa ne dati mai multe detalii, la ce va referiti cand spuneti ca "insurubez nesfarsit in gol" ?. Cu stima
0
0
Ciprian C 06 Februarie 2020, 16:17
Scuze!ZOOM-UL manual pe obiectiv nu mai functioneaza.
0
0
Service Nikon 06 Februarie 2020, 16:20
Buna ziua! In acest caz este necesara efectuarea unui diagnostic tehnic in centrul nostru de service pentru identificarea cauzei nefunctionalitatii inelului de focalizare: https://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
0
0
Ciprian C 06 Februarie 2020, 16:23
Va multumesc! O sa-l aduc la D-vs. O zi faina!
0
0
popescu cristian 21 Ianuarie 2020, 11:11
Buna ziua ,Nikon 70-200 f2,8 vrii , sunt momente cand nu face autofocus , invart de cateva ori inelul de af de pe obiectiv dupa care isi revine ,dar dupa cateva cadre iar ingheata , iar motorul de af nu mai pare a fi asa silent , stabilizarea cateodata scoate si ea zgomote ciudte , nefireti , cam la cat ar ajunge reparatia , multumesc . Cam cat ar ..afiseaza tot comentariul
0
0
Service Nikon 21 Ianuarie 2020, 11:17
Buna ziua domnule Popescu Cristian! Costul reparatiei obiectivului dvs poate ajunge la aproximativ 2000 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0
Carol 06 Ianuarie 2020, 10:13
Buna ziua, Imi spuneti va rog care este costul reparatiei unui mirror - box pentru Nikon D800? Va multumesc!
0
0
Service Nikon 08 Ianuarie 2020, 08:32
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 1400 lei. Cu stima
0
0
Tiberiu 06 Ianuarie 2020, 00:16
Buna ziua, Blitz Nikon SB-800, da rateuri uneori (lumina foarte slaba sau de loc!), dar lampa "ready" pulseaza dupa declansare, (condensatorul de descarca?) Aceleasi simptome si la apasarea butonului FLASH. Va rog sa-mi spuneti cat ar costa reparatia?
0
0
Service Nikon 06 Ianuarie 2020, 16:25
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon SB-800 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostri pentru achizitia unui blit Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Stefan 03 Ianuarie 2020, 23:57
Am un body D800E si un D750. Pe D800E, fotografiile ies out of focus, iar pe D750 ies in focus perfect, cu aceleasi obiective. Sa fie D800E-ul decalibrat? Nu am modificat nimic la modificarea focalizarii din setari (Fine AF)? Si daca asta ar fi cauza, cat ar costa o calibrare pentru D800E?
0
0
Service Nikon 06 Ianuarie 2020, 16:24
Buna ziua ! Costul calibrarii aparatului foto Nikon D800E este de 440 lei. Recomandam si verificarea obiectivelor Nikon utilizate. Cu stima
0
0
Cristian Spetcu 02 Ianuarie 2020, 12:15
Buna ziua, care este pretul inlocuirii shutter-ului la un D610?
0
0
Service Nikon 03 Ianuarie 2020, 13:54
Buna ziua domnule Cristian Spetcu! Costul estimativ al acestei reparatii este de aproximativ 650 lei. Cu stima
0
0
Herascu 02 Ianuarie 2020, 08:34
Salut. Cât costă înlocuirea shutterului la nikon d40x (e la95%)? Manoperă si piesă. Și timp de lucru. Merci
0
0
Service Nikon 03 Ianuarie 2020, 13:54
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D40x s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostri pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Catalin Ap 18 Decembrie 2019, 13:27
Bun ziua. Cât costă intervenția pentru adăugarea posibilității de ieșire RAW prin HDMI, pentru Nikon Z6? (achizitionat drept kit body FTZ, în garanție) Multumesc!
0
0
Service Nikon 18 Decembrie 2019, 14:01
Buna ziua! Costul adaugarii acestei functii suplimentare aparatului dvs este de 950 lei. Cu stima
2
0
Kabai Szabolcs 16 Decembrie 2019, 21:32
Buna, Ma interseaza un pret estimativ pt schimbare KIT cauciuc la D5200. Multumesc!
0
0
Service Nikon 18 Decembrie 2019, 13:59
Buna ziua domnule Kabai Szabolcs! Costul inlocuirii kitului de cauciucuri pentru aparatul foto Nikon D5200 este de 110 lei. Cu stima
1
0
Cristian Horvath 08 Decembrie 2019, 17:01
Buna ziua, sunt interesat de schimbarea unui shutter la Nikon D750, imi puteti spune va rog un pret estimativ ? diagnosticare plus schimbare...Multumesc, astept raspuns cu interes. Aparatul nu mai este in garantie.
0
0
Service Nikon 09 Decembrie 2019, 10:18
Buna ziua domnule Cristian Horvath! Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului foto Nikon D750 este de aproximativ 1000 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma verificarii tehnice in centrul de service. Costul diagnosticarii de 110 lei se va scade din totalul devizului daca acceptati reparatia. Cu stima
0
0