Service Nikon

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email nikon@restart.ro

Procedura de service pentru produsele Nikon in garantie

Afla cum poti beneficia de garantia produsului tau Nikon. 

Procedura de service pentru produsele Nikon in post-garantie

Afla cum iti poti repara produsul Nikon, chiar daca nu mai ai garantie pentru acesta.

Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani * se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon** din Romania dupa 1 septembrie 2010
  • Aparatele Nikon DSLR si mirrorless sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

* GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate (nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii, sau livrarii in cazul comertului online, acestui produs. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteste pe zile, nu intra in calcul ziua de la care incepe sa curga termenul, nici ziua când acesta se implineste, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura." Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si "Certificatul de Garantie" pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat. Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care actioneaza in scopuri comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 2 ani (GARANTIE DE CONFORMITATE) de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Aparatelor foto DSLR, mirrorless si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
  • Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
  • Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

  • Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE: 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

Informatii generale service Nikon
Inca din prima zi in care s-a inceput vanzarea produselor Nikon in mod oficial in Romania, in septembrie 2007, a fost inaugurat si centrul service Nikon. Tehnicienii specializati ai centrului excusiv autorizat de service Nikon din Romania au fost instruiti de catre inginerii Nikon. Datorita prezentei in Romania a acestui centru service Nikon si a pregatirii solide a tehnicienilor, timpul pe care un produs Nikon il petrece in service pentru a fi reparat este minim.

Restart Service asigura atat reparatii Nikon cat si operatiuni de curatare si intretinere Nikon pentru urmatoarele categorii de produse:

 Service aparate foto Nikon DSLR si mirrorless
 Centrul de service Nikon din Romania se ocupa de remedierea oricarei probleme legate de componentele interne sau de software ale aparatelor  foto DSLR si mirrorless. De asemenea, acestea pot fi aduse la service pentru operatiuni de intretinere.

 Service aparate foto compacte Nikon COOLPIX
 Pentru aparatele foto compacte, centrul de service din Romania ofera clientilor servicii de reparatie a oricarei defectiuni a pieselor componente,  de recalibrare si de intretinere.

 Service obiective foto Nikkor
 Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania  insa  anumite obiective hi-end sunt reparate in parteneriat cu  service-ul european  Nikon (Germania).

 Service blituri Nikon
 Asiguram toata gama de reparatii bliturilor Nikon, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului sau a altor componente.


 Service optica sportiva Nikon

 Asiguram reparatii si pentru toata gama de binocluri Nikon, lunete terestre si de vanatoare, telemetre Nikon in perioada de garantie si post-  garantie.


 Garantie Nikon

 Toate modelele de aparate foto Nikon si obiective Nikkor achizitionate de la partenerii oficiali din Romania beneficiaza de 2 ani garantie. Garantia aparatelor foto DSLR Nikon si mirrorless poate fi extinsa la 3 ani. Garantia de 1 an este acordata accesoriilor (acumulatori, incarcatoare). Mai multe detalii despre conditiile de Garantie Nikon in Romania.

 Nikon Professional Services
 Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti  care folosesc echipament Nikon. Mai multe detalii despre  avantajele oferite  membrilor NPS Romania.

ATENTIE!

Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.

Adauga comentariu

Alerte e-mail:

Comentarii

Adi a comentat pe 22 Septembrie 2019, 14:09
Cat ar costa reparația unui 85mm 1.8 care a căzut pe jos si acum produce imagini clare doar in centru si in laterale nu? Le scoate blurate in laterale. Cred ca s a miscat o lentila in el, dar nu se aude nimic care sa se fi miscat.
0
0
Mihai Poenaru a comentat pe 18 Septembrie 2019, 14:43
Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati care este valoarea totala pentru repararea unui blitz nikon L900 / Mai exact trebuie deblocat sau inlocuit boltul care blocheaza blitzul la atasarea de aparat. Va multumesc si astept raspunsul dvs. Cu stima!
0
0
Service Nikon a comentat pe 19 Septembrie 2019, 12:45
Buna ziua domnule Mihai Poenaru! In cazul in care faceti referire la blitul Nikon SB-900 atunci costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 300 lei (inlocuirea patinei blitului). Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic.Cu stima
0
0
Stanciulescu Constantin a comentat pe 11 Septembrie 2019, 14:16
Am un binoclu Nikon Action de la care am piedut capacul cu surub care se infileteaza in balamaua centrala intre oculare. Se poate sa-l gasesc de cumparat la Dvs,va rog? Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 17 Septembrie 2019, 09:04
Buna ziua domnule Stanciulescu Constantin! Va rugam sa ne scrieti un mesaj la adresa nikon@restart.ro care sa contina modelul exact al binoclului si piesa dorita. Cu stima
0
0
Eugen a comentat pe 10 Septembrie 2019, 08:46
Bună ziua! Cât costă o verificare pentru Nikon D3x dacă a fost schimbat sau nu senzorul și implicit dacă are vreo altă problemă. Mulțumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 12 Septembrie 2019, 09:21
Buna ziua! Costul diagnosticarii tehnice a aparatului foto Nikon D3x este de 110 lei. Mentionam ca perioada de service pentru acest model s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Cu stima
1
0
Danil Tatar a comentat pe 09 Septembrie 2019, 14:59
Buna ziua. Cat costa inlocuirea ansamblului oglinda, a unitatii de control diafragma si a obturatorului pentru un fotoaparat Nikon D600? Multumesc
0
0
Service Nikon a comentat pe 09 Septembrie 2019, 16:07
Buna ziua domnule Danil Tatar! Costul estimativ al acestei reparatii este de aproximativ 950 lei. Cu stima
0
0
Grebenisan Alex a comentat pe 06 Septembrie 2019, 00:44
Pret inlocuire lampa SB 700 ? nu mai declanseaza . ma intereseaza doar pretul . fara alte raspunsuri gen sa il trimit prima data !
0
0
Service Nikon a comentat pe 09 Septembrie 2019, 16:07
Buna ziua domnule Grebenisan Alex! Costul estimativ al inlocuirii lampii blitului Nikon SB-700 este de aproximativ 350 lei. Cu stima
0
0
Mircea a comentat pe 04 Septembrie 2019, 12:33
Bună ziua. Dețin un Nikon d5300 ieșit din perioada de garanție care afișează metering malfunction. Imi puteti spune cat ar costa aproximativ reparația?
0
0
Service Nikon a comentat pe 04 Septembrie 2019, 13:08
Buna ziua! In acest caz este necesara verificarea tehnica a aparatului pentru a se putea comunica un deviz de reparatie https://www.restart.ro/service/nikon/procedura-post-garantie.html. Cu stima
1
0
Mircea a comentat pe 04 Septembrie 2019, 18:12
Mulțumesc pentru răspuns!
0
0
Radu a comentat pe 29 August 2019, 15:06
Buna ziua! As dori sa va intreb care este costul schimbarii senzorului de imagine pentru Nikon D4. Multumesc!
1
0
Service Nikon a comentat pe 02 Septembrie 2019, 11:42
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii senzorului de imagine al aparatului foto Nikon D4 este de aproximativ 6200 lei. Cu stima
0
0
Paul a comentat pe 27 August 2019, 10:41
Buna ziua! As dori sa va intreb care ar fi preturile pentru curatarea senzorului unui Nikon D90 si al unui Nikon D7000. Multumesc!
0
0
Service Nikon a comentat pe 28 August 2019, 16:50
Buna ziua! Costurile pentru curatarea senzorilor de imagine ale aparatelor dumneavoastra sunt de 90 lei/aparat. Cu stima
0
0
Paul a comentat pe 28 August 2019, 18:22
Multumesc!
0
0
luci a comentat pe 15 August 2019, 13:14
buna ziua. Am nikon d70 se aprinde focuseaza si cand dau sa fac poze, nu mai face poza. Ce problema ar avea si cat ar fi costul pentru reparatie? Multumesc mult!
0
0
Service Nikon a comentat pe 16 August 2019, 14:39
Buna ziua! Buna ziua domnule Ionut Nicolae! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D70 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Nikon

Accesorii
Obiective
Aparate foto