Service Nikon perioada de garantie

Reparatii aparate foto Nikon
in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

Produsele pot fi aduse personal sau expediate in service prin curierul agreat Fan Courier la adresa centrului service Nikon, Splaiul Unirii nr 74, parter, sector 4, Bucuresti, 040037. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9336. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmand sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curieratĀ FAN Courier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exclusiv pe teritoriul Romaniei. Coletul trebuie sa fie ambalat corespunzator (ambalaj carton, puffere de protectie, etc.), astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari successive. Orice reclamatie ulterioara cu privire la integritatea produsului/produselor, nu va fi luata in considerare daca nu sunt respectate recomandarile de mai sus.

Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.