Service Nikon in perioada post-garantie

Reparatii aparate foto Nikon
in perioada post-garantie

Procedura de intrare in service pentru produsele Nikon in perioada post-garantie

Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs a costurilor acesteia. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

Produsele pot fi aduse personal sau expediate printr-un curier care va aduce coletul la centrul de service (Restart Service, Splaiul Unirii nr 74, parter, sector 4, Bucuresti, 040037) urmand la final sa vi-l returnam dupa reparatie; costul transportului va fi suportat de dvs. Coletul trebuie sa fie ambalat corespunzator (ambalaj carton, puffere de protectie, etc.), astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari successive. Orice reclamatie ulterioara cu privire la integritatea produsului/produselor, nu va fi luata in considerare daca nu sunt respectate recomandarile de mai sus.

Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi adus la cunostinta, iar in urma acceptului dvs produsul va fi reparat.

In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs, cu plata ramburs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.

Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.