Reparatii aparate foto NikonReparatii aparate foto Nikon


Reparatii aparate foto Nikon DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare ce se desfasoara in conditii de microclimat controlate, cu dispozitive si tehnici specifice de catre personal autorizat.

Reparatii aparate foto Nikon COOLPIX
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare ce se desfasoara in conditii de microclimat controlate, cu dispozitive si tehnici specifice de catre personal autorizat.

Reparatii blituri Nikon Speedlight
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.

Reparatii Obiective Nikkor standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55mm, 18-135mm, 18-105mm, 55-200mm, etc.

Reparatii Obiective Nikkor hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.