Service Toshiba

Service ToshibaService Toshiba
Restart Service este centru service autorizat Toshiba in Romania pentru notebook, tablete, televizoare, hard disk-uri, DVD player si BR player. Daca aveti nevoie de reparatii Toshiba in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email toshiba@restart.ro

Garantie Toshiba
Service autorizat Toshiba in Romania - oferim garantie de tip pick-up and return. In cazul unei probleme, clientii suna la unul dintre numerele de telefon de pe certificatul de garantie, un curier va veni sa ridice laptopul si-l va duce in service-ul autorizat. Dupa reparatie il va aduce inapoi clientului. Deci clientii nu trebuie sa se deplaseze fizic la service.

Perioada de garantie
Garantie 2 ani HDD Toshiba. Garantie de 2 ani pentru televizoare Toshiba. Garantie de 2 ani pentru notebook Toshiba sau garantie de 3 ani pentru modelele Toshiba Portege, Tecra si Qosmio. Garantie 1 an baterii laptop Toshiba.

Asistenta Toshiba
Va invitam sa vizitati si pagina Toshiba Romania pentru a va informa despre conditiile generale de garantie Toshiba si alte asistenta online Toshiba.

Toshiba

Notebook
TV
Blu-ray Player
Tablete