Service Toshiba

Service ToshibaService Toshiba
Restart Service este centru service autorizat Toshiba in Romania pentru notebook, tablete, televizoare, hard disk-uri, DVD player si BR player. Daca aveti nevoie de reparatii Toshiba in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021 313 45 66 sau email toshiba@restart.ro

Garantie Toshiba
Service autorizat Toshiba in Romania - oferim garanţie de tip pick-up and return. În cazul unei probleme, clienţii sună la unul dintre numerele de telefon de pe certificatul de garanţie, un curier va veni să ridice laptopul şi îl va duce în service-ul autorizat. După reparaţie îl va aduce înapoi clientului. Deci clienţii nu trebuie să se deplaseze fizic la service.

Garantia Toshiba No matter what
Pentru a intra in acest program trebuie ca produsul sa fie inregistrat la www.nomatterwhatguarantee.com in 14 zile de la data achizitiei. Inregistrarea in programul “No matter what” include automat si o garantie de tip standard. Garantia "No matter what" se acorda pentru toate produsele pentru un an si poate fi prelungita contra cost pana la 4 ani. Garantia Toshiba No matter what include:

Acoperirea No matter what in cazul deteriorarii accidentale
Garantia acopera orice distrugere sau deteriorare a laptopului, care are un impact negativ asupra functionarii acestuia ca urmare a unui eveniment neprevazut, cu exceptia intamplarilor prevazute in termeni si conditii.

Acoperirea No matter what in caz de furt:
Garantia acopera situatiile in care produsul este furat si exista dovezi si documente eliberate de organele abilitate. Exceptiile sunt mentionate in termeni si conditii.

Acoperirea No matter what in cazul pierderii de date
Include evaluarea posibilitatii de recuperare a datelor si, daca aceasta este posibila, recuperarea datelor stocate si salvarea acestora pe un nou sistem de stocare care va fi livrat catre dumneavoastra.

Inlocuirea produsului
Se ofera un model identic sau un echivalent de linie (daca modelul achizitionat de utilizator nu mai este disponibil).

Perioada de garantie
Garantie 2 ani HDD Toshiba. Garantie de 2 ani pentru televizoare Toshiba. Garantie de 2 ani pentru notebook Toshiba sau garantie de 3 ani pentru modelele Toshiba Portege, Tecra si Qosmio. Garantie 1 an baterii laptop Toshiba.

Asistenta Toshiba
Va invitam sa vizitati si pagina Toshiba Romania pentru a va informa despre conditiile generale de garantie Toshiba si alte asistenta online Toshiba.

Toshiba

Notebook
TV
Blu-ray Player
Tablete